Csopaki telephely fejlesztése

Projekt címe:

A Suzuki Perger csopaki telephelyfejlesztése

 

Kedvezményezett:

"PERGER és Társai" Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

 

Projekt azonosító:

GINOP-1.2.9-20-2021-06801

 

Az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott támogatás összege: 5.438.650 Ft

 

A támogatás mértéke: 70 %

 

A projekt rövid bemutatása

A projekt középpontjában alapvetően a meglévő infrastruktúránk korszerűsítése állt. A gyártók is egyre szigorodó feltételeket támasztanak a szervízhátérre vonatkozóan, az ezeknek való megfelelés, illetve a technikai fejlődés modernizációt igényel. Ennek megfelelően a projekt keretében az alábbi szerviz eszközöket szereztük be:1 db futómű állító berendezés, 2 db emelő, 1-1 db kerékszerelő gép, centírozó gép, kompresszor és mobil elszívó berendezés (gázok, pl. kipufogógáz elszívására).

Ezek általános szerviz eszközök, amelyekre a mindennapi működésünk és munkánk során szükségünk van. Beszerzésükkel modernizálni tudtuk eszközparkunkat, ezzel elébe menve a belátható jövőben biztosan bekövetkező egyre szigorúbb gyártói elvárásoknak. Emellett az ügyfelek magas szakmai színvonalú kiszolgálása megköveteli infrastruktúránk folyamatos fejlesztését, hogy az egyre modernebb típusokhoz is megfelelő eszközpark álljon rendelkezésünkre.

 

A projekt fizikai befejezése: 2022.12.07.

 

Legfrissebb cikkeink

Olajcsere Akció a Suzuki Pergernél

Hamarosan itt az ideje az olajcserének? Aggodalomra nincs ok, mert most a régebbi Suzuki modelleket helyezzük középpontba!

Megnézem